Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wi-fi routeren van net, de a...

A Rafko kérdése:

Wi-fi routeren van net, de a Pc-n nincs, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Wi-Fi routeren van netem, most vettem egy Pc-t rákötöm a routert és ez után mit csináljak? Rámegyek a gépen hogy új kapcsolat, és kéri az internet szolgáltató által megadott felhasználó nevet és jelszót amit én nem tudok és arra nem képesek hogy megmondják a telefonba -.-"

Kérdés: nem-e lehet valahogy csatlakozni felhasználonév és jelszo nélkül? Mivel mobilon wifin keresztül van net.

2014. dec. 27. 11:11
 1/7 T/Z ***** válasza:
58%
Hát akkor nézd meg a telefonban, h mi a nick+pass kombó.
2014. dec. 27. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:

biztos hogy arra a routerre kapcsolódsz mobillal wifi-n keresztül amely a tied?

A router már régebbi mint a PC? Már be volt üzemelve régebben egy régebbi pc-vel?

A routerre mivel kapcsolódsz a PC-vel? Ethernet kábellel vagy szintén Wifi-vel?

2014. dec. 27. 11:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a router tavaly lett beállitva egy másik pc-ről, aztán 1 évig csak a router-ről használtam a netet, most vettem egy pc-t és azt reméltem hogy ha össze kötöm akkor egyből felismeri és lesz net a pc-n is. ( jól van összekötve)
2014. dec. 27. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Mármint wifi-n keresztül használtam csak (tp-link TL-wr740n)
2014. dec. 27. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

jól van elhiszem...

nem kellene kérnie sem felhasználó nevet, sem jelszót. Ezek a routerben el vannak tárolva. Új kapcsolatot sem kell beállítani

"azt reméltem hogy ha össze kötöm akkor egyből felismeri és lesz net a pc-n is"

igen ennek így kellene lennie alap esetben.

A PC Hálókártya drivere fel van telepítve?

Nincs az új PC Hálózati tulajdonsága elállítva?

A Pc-n automatikus ip kérés legyen beállítva. (Helyi kapcsolat(tulajdonságok)-->TCP/IP protokoll(tulajdonságok)-->IP-cim automatikus kérése

[link]

2014. dec. 27. 11:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Így van beállitva minden, viszon az hogy csatlakozás a következővel: olyan nincs nekem irva sehova
2014. dec. 27. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Na most megcsinaltam müködik
2014. dec. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!