Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom törölni?

Hogy tudom törölni?

Figyelt kérdés
Skype-ra szoktak jönni ismeretlen emberektől nem magyar nyelvű(szerintem angol)üzenetek.Már letiltottam őket,de konkrétan az a kérdésem,hogy hogy tudom kitörölni őket?Csak letiltás és letiltás feloldása gomb van.Jobb katt-ra nem reagál.
2014. dec. 27. 05:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy szerinted angol? :)
2014. dec. 27. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj be a beállításokba, és ott állítsd át, hogy csak az ismerőseid írhassanak.
2014. dec. 27. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Vajon ez miféle nyelven van?

Enter a message to introduce yourself.hello

Magát a küldőt hogy tudom törölni?

2014. dec. 28. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
A beállítás szerint csak a partnerlistán szereplők tudnak üzenetet küldeni(az alapbeállítás szerint).Ha új külső üzenet van(nem felvett fazontól)akkor is csak a letiltást tudom alkalmazni,mivel automatice üzenetnek mutatja.Hogy tudom törölni ezeket a gagyi neveket,hogy ne zaklasson,vagy ne lássam és ne tudjam,hogy vannak?Ha már akar valamit,akkor legalább kérdezze meg,hogy:"Beszéled a magyartot?"(volt már,hogy olyat írtak,hogy:"Kérem vegyen fel az ismerősei közé./gondoltam valami ismerős/,erre fél perc múlva nyomta a nyomorult angol szöveget).Ha egyből angolul,vagy bármiféle(volt már valami nyomorult arab is)nyelven ír,akkor inkább jöjjön ki a rétre,vagy a hóba a büdös p...ába és lejátsszuk test test elleni közelharcban.Simán kinyírom és kettétöröm...
2014. dec. 28. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Na jó,kicsit durva voltam.Legalább magyarul írná meg,hogy mit szeretne,akkor tudnék is rá válaszolni(fordítsa le a szövegfordítóval/ha a fordított szavak nem is sorrendbe vannak leírva,legalább megértem/)(mikor fogják fel,hogy nem csak a nyomorult angol nyelv van a világban?)
2014. dec. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!