Miért nem tudok a dlinkgo-rt-ac750 routerrel intenethez csatlakozni?
a mellékelt leírás szerint megcsináltam mindent amit kell, ki is írja h csatlakozva és h nincs internetkapcsolat (van is egy háromszög a wifi ikonon)
mi lehet a probléma illetve mit lehet csinálni h működjön?
(windows 7; rendesen adsl-ből lan kábellel átvezettem a routerbe és a hivatalos konfig oldalat meg is tudom nyitni de semmi mást nem)
Ez a netkapcsolattól függ. Ha router nélkül nevet és jelszót kell megadnod a gépen első csatlakozásnál (Pppoe), akkor mindezt a routerben is be kell állítani, hogy az alapján csatlakozni tudjon.
Ha viszont a modemed egy adsl router-modem hibrid, amiben ezek már be vannak állítva, akkor a (második) routert dinamikus ip-re kell állítani.
Érdemes lenne áthívnod egy kocka ismerőst, hogy bütykölje össze, mert annyiféle variáció létezik net előfizetésekre, hogy távirányítással nem lenne egyszerű megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!