Miért nem tölt fel az utorrent?
Figyelt kérdés
Kiírja hogy seedel, de nem tölt fel semmit. Eddig Piratebayra töltött néha, de most ncore-ra nem. A torrentél írja hogy van leecher. UPC routerem van, Windows7-el. A letöltés tök jól megy.2014. dec. 25. 21:57
1/5 anonim válasza:
Akkor nincs semmi baj ha nem tölt fel semmit ha megy a seed.
48 óra seed kötelezettség szokott lenni egy torrentre.
Ha megvan a 48 óra utána már nem kell feltöltened. :)
2/5 anonim válasza:
48 óra a Wiki-ben olvasható. Nem szükséges megszakítás nélkül...
3/5 anonim válasza:
Nem értitek mire gondol. Feltölteni nem tud, az oldal lehet, hogy írja az aktivitás menüpontban, hogy seedel, de semmi adatot nem tölt fel senkinek, sok oldalon ezért ki is vágják az embert.
A lényeg, hogy a router menüjébe kell belépni a webböngészőn keresztül és nyitni kell egy portot az utorrentnek. Nekem t-homos netem van egy speedport routerrel, lehet hogy én voltam a láma, de én nem tudtam portot nyitni, leszedtem egy qbittorrent nevű klienst, ezzel megy a feltöltés.
4/5 anonim válasza:
Jut eszembe, a magon van leírás a támogatott torrent kliensekről. Nálam régebben win7-en még speedport routerrel az utorrent 2.2.1-es verzióval ment a feltöltés. Win8.1-re váltottam és ezen csak a qbittorrentel megy a feltöltés.
5/5 A kérdező kommentje:
qbitorrenttel se megy :( Megpróbálom a portnyitást.
2014. dec. 26. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!