10-15 percenként ledobál a net. Miért?
Sziasztok
Mai nap jött le az új gépem (Acer aspire e15 572g) 8. 1 es windows fut rajta. Olyan problémába ütkoztem hogy 10-15 percenként bontja a wifi kapcsolatot ami ahoz vezet hogy újra kapcsolódni kell adjam. Megosztottam a wifit mobil nettel és ott probléma nélkül működött szóval nem dobált le. Tudna nekem valaki segíteni?
magyarul, ha a routerhez kapcsolódsz akkor ledob, de ha a mobilodhoz akkor stabil? vagy nem értem a "megosztottam a wifit mobilnettel" dolgot..
am hirtelen annyit tehetsz, hogy ip-mac binding-ot csinálsz, így a laptopod mindig ugyanazt az ip-t kapja, lehet a dhcp valahogy rosszul újítja meg a laptop címét. (bár 10-15 perc az akkor is fura)
Persze ezen kívűl utána néznék, hogy nincs-e esetleg frisebb driver a wifi modulhoz.
Igazad van kicit hülyén fogalmaztam, úgy értem hogy a mobil netet osztottam meg a telefon által.
Néztem én is új drivereket le is töltöttem de ugyan az.
Most pl 25 perce rajta vagyok a neten bármiféle gond nélkül. Nézegettem fórumokon hasonló problémákat de nem nagyon találtam megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!