Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik utorrent oldalról...

Melyik utorrent oldalról lehet a leggyorsabban filmet letölteni?

Figyelt kérdés
És honnan szerezhetnék hozzá meghívót, mert a Carpatians oldalon, ahol nem kell csak regisztrálni, 14óra alatt töltöttem le egy filmet. De hallottam már olyat, hogy valaki 15 perc alatt leszedett és kicsomizott egyet. Segítene aki tud?
2010. febr. 2. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a neted lassú?upc esetleg?
2010. febr. 2. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez seeder függő. Ha sokan osztják és jó sebességgel és a te sebességed is jó, akkor le tudod kapni gyorsan.

Meghívót itt ne is nagyon remélj.

2010. febr. 2. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
"uTorrent oldalról". Eszem megáll.
2010. febr. 2. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

20:32

Én is azért jöttem ide be, hogy leírjam ezt a hülyeséget :D

Amúgy meghívós oldalak általában gyorsabbak, de hacsak nincs ismerősöd valószínű nem fogsz tudni meghívót kunyizni.

2010. febr. 2. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

És csak hogy én is írjak, 5 perc alatt lejön egy film, és még +5 perc "kicsomizni".

2010. febr. 2. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy a Carpathians semmivel sem lassabb oldal mint a többi, egyszerűen arról van szó, hogy ahogy a serveresek lelépnek a seedből, és marad a T-Home meg UPC otthonról, onnantól nem nagyon lehet sebességre számítani, de ez máshol is így van...
2010. febr. 2. 21:05
 7/9 anonim válasza:
Próbáld a// revolution-world.com/ oldalon
2010. febr. 4. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

21:05

Hát nem egészen.

Pl. egy komolyabb, meghívós oldalon ha lelépnek letöltés után, akkor kirúgják őket.

Meg általában meghívós oldalakon többen vannak, így többen maradnak seedelni.

2010. febr. 4. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Lelépés alatt pár napot értek. Mondjuk pont a legkomolyabb oldalakon nem marad a torrent feltöltője huzamosabb ideig a torrenten, mert sok serveres letöltő is van.
2010. febr. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!