Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire kerülhet bajba az,...

Mennyire kerülhet bajba az, aki ilyen Rapidshare és hasonló oldalakra tölt fel, vagy onnan tölt le pl. filmeket?

Figyelt kérdés
Egyre jobban üldözik a kalózkodást, ami valahol érthető, de én pl. olyanok filmeket szoktam így beszerezni, amik máshogy elérhetetlenek, vagy amiket egyszer megnézek, és utána eldöntöm, megveszem-e DVD-n. Legális fizetős oldal is megoldhatná a problémát, de jelenleg nem tudok ilyenről. Főleg nem olyanról, ami ismeretlenebb, régebbi filmeket is tartalmazna, és persze megfelelő szinkronnal. Amíg ez így van, sajnos marad a nem legális út, csak éppen nem tudom, meddig. A Piratebayt tudtommal most kapcsolták le, meg egyébként is üldözik a torrentezőket ezerrel. Emule, Rapidshare, Depositfiles - ezek mennyire veszélyesek fel- és letöltés szempontjából? Főleg a Depositfiles érdekelne, mert onnan valahogy nem törölnek semmit, ellentétben pl. a Rapidshare-rel.

2014. dec. 20. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
kb annyira kerülhetsz bajba, mint a torrentezéssel. kerekítve 0% az esély, hogy bármi bajod származna belőle.
2014. dec. 20. 17:38
 2/11 soccerway ***** válasza:
100%
Fél magyarország mehetne a börtönbe ha ez érdekelné a szerveket.
2014. dec. 20. 17:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval, ha mondjuk csinálok 1 blogot, amin linkek vannak ilyen darabolt rarokra pl. Depositfileson, akkor engem fognak megkeresni, vagy csak szólnak nekik, hogy töröljék a feltöltött tartalmat? Tudom, hogy az ilyen megoldás se szép dolog, de mit csináljon az ember, ha egy rakás film soha nem jön ki DVD-n nálunk, megfelelő szinkronnal, megfelelő minőségben?
2014. dec. 20. 17:50
 4/11 soccerway ***** válasza:
100%
Egyébként ennek mi értelme amikor torrenten minden megvan, ki töltögetne egy új noname blogról filmdarabokat?
2014. dec. 20. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nos, ha a te oldaladon csak linkek vannak más feltöltésére, akkor semmi. Ha meg te töltesz fel ilyen tartalmakat és valaki pl jelenti (mondjuk a depostifájnak), akkor azok egyből törlik kérdés nélkül.

Tudtommal, ha nem te tárolod a fájlokat, akkor még jogi úton se tudnak veled mit csinálni, ha egyáltalán ezzel bárki akarna foglalkozni.

2014. dec. 20. 17:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat mindenkinek!

Soccerway: messze nincs meg minden torrenten, főleg régebbi filmek hiányoznak. Meg, mondom, Piratebayt nemrég csukták be. Bár gondolom majd úgyis újra megnyílik :), de azért akkor is.

2014. dec. 20. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Arra mondjuk kíváncsi lennék, mért nem akarnak a jogvédők egy jó, mindenkinek megfelelő megoldást találni a problémára a terror helyett...
2014. dec. 20. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
milyen terror? max a legnagyobb kalózportálokkal próbálnak valamit kezdeni, és 1-2 idióta pertől eltekintve ('murika) a mezei felhasználókkal nem foglalkoznak, max egy ejnyebejnyét megemlítenek.
2014. dec. 20. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát, hallani néha egy-két perről, aztán hogy mennyi igaz belőlük, az már más kérdés. Németországban viszont megy a büntetés egyből, állítólag, szóval ki tudja mi lesz még.
2014. dec. 20. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

nos nem tudom, a német helyzeteket, de így látatlanban erősen kétlem, annak nagyobb visszhangja lenne szerintem.

am, ha aggódsz ilyenek miatt, akkor hagyd, de mint mondtam, semmi károd nem származhat belőle.

2014. dec. 20. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!