Mennyire kerülhet bajba az, aki ilyen Rapidshare és
hasonló oldalakra tölt fel, vagy onnan tölt le pl.
filmeket?
Figyelt kérdés
Egyre jobban üldözik a kalózkodást, ami valahol érthető, de én pl. olyanok filmeket szoktam így beszerezni, amik máshogy elérhetetlenek, vagy amiket egyszer megnézek, és utána eldöntöm, megveszem-e DVD-n. Legális fizetős oldal is megoldhatná a problémát, de jelenleg nem tudok ilyenről. Főleg nem olyanról, ami ismeretlenebb, régebbi filmeket is tartalmazna, és persze megfelelő szinkronnal. Amíg ez így van, sajnos marad a nem legális út, csak éppen nem tudom, meddig. A Piratebayt tudtommal most kapcsolták le, meg egyébként is üldözik a torrentezőket ezerrel. Emule, Rapidshare, Depositfiles - ezek mennyire veszélyesek fel- és letöltés szempontjából? Főleg a Depositfiles érdekelne, mert onnan valahogy nem törölnek semmit, ellentétben pl. a Rapidshare-rel.
kb annyira kerülhetsz bajba, mint a torrentezéssel. kerekítve 0% az esély, hogy bármi bajod származna belőle.
2014. dec. 20. 17:38
2/11 soccerway válasza:
Fél magyarország mehetne a börtönbe ha ez érdekelné a szerveket.
2014. dec. 20. 17:47
3/11 A kérdező kommentje:
Szóval, ha mondjuk csinálok 1 blogot, amin linkek vannak ilyen darabolt rarokra pl. Depositfileson, akkor engem fognak megkeresni, vagy csak szólnak nekik, hogy töröljék a feltöltött tartalmat? Tudom, hogy az ilyen megoldás se szép dolog, de mit csináljon az ember, ha egy rakás film soha nem jön ki DVD-n nálunk, megfelelő szinkronnal, megfelelő minőségben?
2014. dec. 20. 17:50
4/11 soccerway válasza:
Egyébként ennek mi értelme amikor torrenten minden megvan, ki töltögetne egy új noname blogról filmdarabokat?
2014. dec. 20. 17:55
5/11 anonim válasza:
nos, ha a te oldaladon csak linkek vannak más feltöltésére, akkor semmi. Ha meg te töltesz fel ilyen tartalmakat és valaki pl jelenti (mondjuk a depostifájnak), akkor azok egyből törlik kérdés nélkül.
Tudtommal, ha nem te tárolod a fájlokat, akkor még jogi úton se tudnak veled mit csinálni, ha egyáltalán ezzel bárki akarna foglalkozni.
2014. dec. 20. 17:55
6/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mindenkinek!
Soccerway: messze nincs meg minden torrenten, főleg régebbi filmek hiányoznak. Meg, mondom, Piratebayt nemrég csukták be. Bár gondolom majd úgyis újra megnyílik :), de azért akkor is.
2014. dec. 20. 17:59
7/11 A kérdező kommentje:
Arra mondjuk kíváncsi lennék, mért nem akarnak a jogvédők egy jó, mindenkinek megfelelő megoldást találni a problémára a terror helyett...
2014. dec. 20. 18:00
8/11 anonim válasza:
milyen terror? max a legnagyobb kalózportálokkal próbálnak valamit kezdeni, és 1-2 idióta pertől eltekintve ('murika) a mezei felhasználókkal nem foglalkoznak, max egy ejnyebejnyét megemlítenek.
2014. dec. 20. 18:05
9/11 A kérdező kommentje:
Hát, hallani néha egy-két perről, aztán hogy mennyi igaz belőlük, az már más kérdés. Németországban viszont megy a büntetés egyből, állítólag, szóval ki tudja mi lesz még.
2014. dec. 20. 18:11
10/11 anonim válasza:
nos nem tudom, a német helyzeteket, de így látatlanban erősen kétlem, annak nagyobb visszhangja lenne szerintem.
am, ha aggódsz ilyenek miatt, akkor hagyd, de mint mondtam, semmi károd nem származhat belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!