Van egy routerem és nem tudok a telefonommal rajta wifizni de apum meg igen szóval nem tudom hogy most akkor mit kéne nekem be állítani rajta de barátnőmékén meg tudok akkor mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 22:04
1/5 Tengor válasza:
Jó a wifi jelszó? Nincs letiltva a telefon MAC címe a routeren?
2/5 anonim válasza:
ugyanazon a telefonon apud tud Wifi-zni, te meg nem? :))
-ne haragudj akkor nem értesz a telefonodhoz :)
3/5 Tengor válasza:
Ne privátba!
"figyi tudnál segíteni új a routerem és még eddig nem tudtam hogy mit kell be állítani rajta eddig csak bedugtam és ráraktam egy jelszót mit kéne még csinálnom mert apumnak meg igy megy nekem meg nem és annyira zavar ha lennél oly kedves segítenél ?" Ha ennyire szűz a beállítás, akkor talán nem azzal van a baj.
Kezdjük ott, hogy milyen router és milyen telefonok vannak a képben?
4/5 A kérdező kommentje:
a router TLWR740N 150BPS A TELOM MEG HUWEI Y300 ja és am a telom is uj szoval azért nem értek még hoá anyira mivel még kb 3 napja hogy megkaptam
2014. dec. 19. 22:55
5/5 asdfighter555 válasza:
A Telefonon a beállitások/Wifi/Hálozat-nál keressed meg a routered nevét és írd be a jelszót ha megvan akkor probáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!