Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok blogokat linkelni?

Tudnátok blogokat linkelni?

Figyelt kérdés
Ha lehet tinédzserről szóljon, az mindegy, hogy fiú vagy lány. Legyen élvezhető, és gondosan megírt. Az sem számít, hogy mikor indult, csak legyen bejegyzés. A nézettsége ne legyen túl magas, mármint nem akarok olyat olvasni, amit mindenki ismer, mindeki arról beszél, mert az szerintem már erőltetett. De túl alacsony se legyen, mivel akkor látszik, hogy förtelmesen, trágárul van megírva, így nem olvassa senki. Eddig olvastam egyet, azt pont ilyen volt, csak hamarosan véget ér a történet. Lehet kitalált, de lehet személyes is. Mindkettőt szívesen olvasnám! Lehet próbálkozni olyan blogok linkelésével, amik nem felelnek meg a feltételeknek, bele fogok olvasni, de nem biztos, hogy tetszeni fognak a körülmények. Hálás lennék ha segítenétek, mert én nem találtam, és mivel itt sokan vagytok remélem akad egy vagy több ember, aki tud ilyen blogot! :)

2014. dec. 19. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Na ilyet már én is régóta keresek! De az öszeset vagy sokan ismerik vagy trehányul van megírva...
2014. dec. 19. 18:43
 2/3 anonim válasza:

Jó estét!Én ajánlanám az én blogomat hátha az megfog kellőképpen.Jó szórakozást.Véleményt várok privát üzenet formátumában :)

kulonoselet.blogspot.hu

2015. febr. 7. 22:52
 3/3 Vanika00 válasza:
Hali ez nagyon jó blog én imádom :)) itt a link.: [link]
2015. febr. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!