Mit szóltok, hogy a mocskos Telenor áll az internetadó mögött?
Eddig is a legpofátlanabb mobilcég volt. Ha vettem feltöltőkártyát (kaptam), akkor már másnap bombáztak a napi 2db sms-ükkel, hogy rendeljem meg ezt, rendeljem meg azt, majd pár nap után jöttek a a 06 90-es jósok látók médiumok SMS üzenetek.
Majd 90 nap után LEJÁRT a feltöltőkártya!!! Ez mi???
Ennél aljasabb céget a világ nem látott, majd most mi derül ki ezekről a tetvekről?
Hogy ők akarták megadóztatni a a VOIP szolgáltatásokat skype stb. amiből lett az internetadó.
Mit gondoltok erről a tetves mocskos norvég telekomról telenorról?
Ilyen egy mocskos sunyi céget....
Hát akkor én fogtam mellé velük, mert ilyen idegesítő céget, nem túlzok, bombáztak naponta a 150mb-os internet, meg az ingyen perc, meg a töltsed fel, meg a regisztrálj, aztán pár nap után jöttek a SPAM SMS-esek a 06 90-es számról. Tiszta freemail feeling. Nem tudom ezt hogy engedheti meg magának egy ilyen cég, de én leírtam őket egy életre.
Ráadásul 3 hónap után már le is járt a kártya. Egy vicc. Töltsd fel 90 napra 3000-ér'
Persze olcsó húsnak híg a leve, de soha többet nem akarok telenort. Pedig pont azért kaptam, hogy majd 20-as számmal olcsón lehet beszélni. Hát így nem kell.
De legalább ti szerencsések voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!