Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok, hogy a mocskos...

Mit szóltok, hogy a mocskos Telenor áll az internetadó mögött?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig is a legpofátlanabb mobilcég volt. Ha vettem feltöltőkártyát (kaptam), akkor már másnap bombáztak a napi 2db sms-ükkel, hogy rendeljem meg ezt, rendeljem meg azt, majd pár nap után jöttek a a 06 90-es jósok látók médiumok SMS üzenetek.

Majd 90 nap után LEJÁRT a feltöltőkártya!!! Ez mi???

Ennél aljasabb céget a világ nem látott, majd most mi derül ki ezekről a tetvekről?

Hogy ők akarták megadóztatni a a VOIP szolgáltatásokat skype stb. amiből lett az internetadó.

Mit gondoltok erről a tetves mocskos norvég telekomról telenorról?

Ilyen egy mocskos sunyi céget....

2014. dec. 19. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én évek óta feltöltős vagyok, de egy kéretlen sms-t sem kaptam tőlük.
2014. dec. 19. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
-nekünk se ártottak még sosem,
2014. dec. 19. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Az Index sosem volt hiteles hírforrás, ez a cikk sem az
2014. dec. 19. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát akkor én fogtam mellé velük, mert ilyen idegesítő céget, nem túlzok, bombáztak naponta a 150mb-os internet, meg az ingyen perc, meg a töltsed fel, meg a regisztrálj, aztán pár nap után jöttek a SPAM SMS-esek a 06 90-es számról. Tiszta freemail feeling. Nem tudom ezt hogy engedheti meg magának egy ilyen cég, de én leírtam őket egy életre.

Ráadásul 3 hónap után már le is járt a kártya. Egy vicc. Töltsd fel 90 napra 3000-ér'

Persze olcsó húsnak híg a leve, de soha többet nem akarok telenort. Pedig pont azért kaptam, hogy majd 20-as számmal olcsón lehet beszélni. Hát így nem kell.

De legalább ti szerencsések voltatok.

2014. dec. 19. 17:31
 5/5 anonim válasza:
Nekem is állandóan jönnek a kéretlen sms-ek...több, mint 10 éve telenoros vagyok, sose kaptam a hűségemért semmit..
2015. jan. 29. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!