Kiflika kérdése:
Mi az a Wireless PCI-E kártya és mire jó? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni (TP-LINK TL-WN781ND 150M Wireless PCI-E kártya), csak nem tudom, hogy mire jó. Ha jól gondolom, akkor ez a "sima", vezetékes hálózati kártya helyett van, vezeték nélkülivé átalakítva. Tehát az internet a modemből/routerből nem kábelen jön, hanem wifin. Ugye?2014. dec. 18. 20:50
2/6 anonim válasza:
nos, ez a vezeték nélküli jelet képes fogni, úgyhogy ha van egy routered vagy wifi-s modemed, akkor ezzel az eszközzel tudod fogni a jelet, így nem kell vezeték.
3/6 Tengor válasza:
Igen, arra való a kártya amit írtál (már ha wifi routered van). Egyébként szükség van PCI-osra? Egy USB-s hasznosabb, könnyebb mozgatni, akár másik géppel, laptoppal is használható.
A kábel miért nem jó?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! + + + :)
#3 Tengor:
Igen, wifis routerem van.
Nem tudom, hogy mit jelent a PCI, azért ezt szeretném a wireless kártyát megvenni, mert ez a legolcsóbb azokon a helyeken, ahol néztem.
USB-set tudnál linkelni kérlek?
Túl sok kábel kellene, drágábban jönne ki, mint egy ilyen kártya.
----------
Egy ilyennek kb mennyi a hatósugara?
2014. dec. 18. 21:15
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Ez a fajta Wifi kártya képes wifi jelet fogni, illetve surágozni (netet osztani). Ha USB-s kell, akkor vegyél egy TP-LINK TL-WN722N -t, árban az a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!