Szerencsésen eltüntettem a menüsort a Mozilla firefox keresőmön. Hogy tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 12:46
1/15 anonim válasza:
jobb klikk a címsor mellé menüsorra katt ha bepipálva van akkor már vissza is jött:)
ha hasznos volt légyszi nyomd meg a zöld gombot. Köszi.
3/15 A kérdező kommentje:
Minden eltünt,nincs hova kattintanom.
2010. febr. 2. 15:44
4/15 anonim válasza:
Akkor nyomd meg az alt gombot. Ebben az esetben ideiglenesen visszajön a menüsor amit a nézet/eszköztárakban a menüsor lehetőségre kattintva végleg visszaállíthatsz.
ha hasznos volt légyszi nyomd meg a zöld gombot. Köszi.
5/15 anonim válasza:
te voltal a megmentom:))))oriasi halas koszonet!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
nem en tettem fel a kerdest de ugyanez a problemam volt es nekem hatalmas segitseg volt:)))KOSZONOM!!!!!!en nyomtam zoldet:))
7/15 anonim válasza:
:)
Nagyon köszönöm,én is így jártam reggel :D
De szerencsére megoldódott :)
9/15 anonim válasza:
Én is nagyon köszönöm a választ!
Már újratelepítettem a firefoxot és továbbra sem volt menüsorom. És milyen egyszerű volt a megoldás...
Még egyszer köszi a választ.
10/15 anonim válasza:
Tőlem is megy a zöld kéz az altosra!!! Azt hittem, most már menüsor nélkül kell élnem ÁÁÁÁÁ! :)
Köszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!