Hogyan nyomozzam le a fake profilt?
Figyelt kérdés
Van egy fake facebookon, aki az iskolam lanyait zaklatja. Sokan koztuk sajnos en is naiv modon visszajeloltem . tragar undorito dolgokat ir es kepeket kuld es ker cserebe. Es valoszinuleg a suliba jar es ismer minket... Eleg gazos az egesz. Van ra valami mod h a profil alapjan lenyomozhassak a gepet telefont amirol bejelentkezik? Persze jelentem de ki akarjuk deriteni ki az...2014. dec. 16. 22:31
1/3 anonim válasza:
Feljelenthetitek, de valószínű, hogy a kutyát se fogja érdekelni. Leggyorsabb és legegyszerűbb, ha letiltjátok.
B verzió: Ha zaklat, biztos szexuális ajánlatokat tesz. Valaki mondjon igent, beszéljen meg vele találkát, és ott nyakon önthetitek egy vödör vízzel, vagy amivel kedvetek van.
2/3 anonim válasza:
Van rá lehetőség de nm hinném hogy megfizetnéd, így marad a hatóság akik nagy-ívben lesz***k, ahhoz hogy foglalkozzanak vele ennél több kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :). Sajnos miután érezte hogy gáz van letiltott, így nem tudtam jelenteni... de a többi lánynak még írogathat.
2014. dec. 20. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!