Miért nem indul a Youtube videó?
Már régen betöltött az oldal, de a videón még mindig forognak a pöttyök. Az újratöltés nem segít. Amelyek újraindítás/kikapcsolás-bekapcsolás előtt nem indultak, azok utána sem fognak. Amelyeket viszont régen már megnéztem (még a probléma megjelenése előtt), azokat megtudom nézni megint.
Biztos nem azért van, mert nem jó a netem, mert a többi videó simán elindul, csak azok nem amiket még nem néztem meg ezelőtt.
Cseréld le az ÖSSZES Adobet a gépeden. Flash Player Plugin, Flash Player ActiveX, Shockwave Player.
www.adobe.hu
Azt hiszem ezek a számítógépem adatai: O.o
Egy Printsceen képet linkelek amin kifoltoztam azokat a dolgokat amik szerintem nem fontosak, vagy nem kívánom megosztani veletek!
Attól függetlenül, hogy nem hiszem el hogy ebből tudni fogjátok a problémám megoldását reménykedem benne, hogy hasznotokra lesz!
Szóljatok, ha még valamire szükségetek lenne!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!