Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem indul a Youtube videó?

Miért nem indul a Youtube videó?

Figyelt kérdés

Már régen betöltött az oldal, de a videón még mindig forognak a pöttyök. Az újratöltés nem segít. Amelyek újraindítás/kikapcsolás-bekapcsolás előtt nem indultak, azok utána sem fognak. Amelyeket viszont régen már megnéztem (még a probléma megjelenése előtt), azokat megtudom nézni megint.

Biztos nem azért van, mert nem jó a netem, mert a többi videó simán elindul, csak azok nem amiket még nem néztem meg ezelőtt.

2014. dec. 16. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Cseréld le az ÖSSZES Adobet a gépeden. Flash Player Plugin, Flash Player ActiveX, Shockwave Player.

www.adobe.hu

2014. dec. 31. 12:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ezek a számítógépem adatai: O.o

Egy Printsceen képet linkelek amin kifoltoztam azokat a dolgokat amik szerintem nem fontosak, vagy nem kívánom megosztani veletek!

[link]

Attól függetlenül, hogy nem hiszem el hogy ebből tudni fogjátok a problémám megoldását reménykedem benne, hogy hasznotokra lesz!

Szóljatok, ha még valamire szükségetek lenne!

Köszönöm!

2015. jan. 18. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát Lenovo, akár az enyém, de ezen a gépen 64 bites Windows7 van. A Lenovo Solution Center működik? Nekem még a Saját fiókomban is bejelentkezik, ha valamilyen frissités elérhető, tegnap este az Adobe Airt jelezte. De ilyenkor átmegyek a Rendszergazdi fiókba és a szerdai Windows frissitéssel egyidőben mind a két Flash Playert és ha kell, a Shockvawet is frissitem. Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy Ccleaner, bal oldali menűben Eszközök, jobb egérgomb, eltávolítás. Aztán Mozilla Firefox-szal www.adobe.hu, Flash Player, kiveszem a pipát a McAffe elől és letöltés (nem kell, Esetem van). Letöltöm az Asztalra, bezárom a böngészőt és futtatás.Miért nem jó a Chrome erre a letöltésre? Mert bele van építve a Flash Player, nem lehet vele másikat letölteni. Második szerdán frissitik a böngészőket is.
2015. jan. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!