Internet bekötése hogyan zajlik?
Üdv!
Újonnan fizetnék elő internetre. A házon belűl már van T-mobile, wifisen 4 gép van rajta de én szeretek torrentezni igy az új lakrészemen magamnak fizetném elő, BTEL szolgáltatónál (falun legjobb ajánlat).
Lehetséges e 1 házon belűl 2 különböző szolgáltató? Mi szükséges a bekötéshez?:)
A helységben csak kábeles tv volt anno, nem tudom van e más csatlakozó mert egy böszme szekrény van előtte, hogyan zajlik a bekötés? :D
Előre is köszi :D
BTel éppen csőd szélén áll, eladták az ügyfeleiket. (1 hónapja megrendeltem a netet, az ügyfélszolgálaton 1000Ft-nyi zenét meghallgattam. Csak ezt nem írják ki sehol.) Azért 1-2-szer megpróbálhatod, de inkább keress más szolgáltatót.
A bekötéshez szerintem új vonalat kell behúzni az oszlopról, de kérdezd meg a TComot. (Azthiszem ők kezelik magát a vonalat.)
Ma felvetődött az ötlet, hogy előfizetek, és valóban munka közben legjobb megoldás órákat várni telefonon hogy egy ilyen "hülyeséget:)" megkérdezzek.
Vannak segitőkész egyének (mint pl 2. válaszoló) akik hajlandóak értelmes választ adni és értenek hozzá :)
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!