Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha 10 eve hasznalom ugyanazt...

Ha 10 eve hasznalom ugyanazt az email cimet, az milyen szempontokbol jo es rossz?

Figyelt kérdés
Barmilyen szempontra gondolok, pl hirlevelek, virusok, lenyomozhatosag, vagy barmi mas.
2014. dec. 15. 18:44
 1/4 dejko válasza:
100%
Én 9 éve használom,semmi baj vele,attól függ hogy hol adod meg!Hírlevél: ha nem kell leiratkozol róla vagy mehet a spamba,virus:a legtöbb virusírtó rendelkezik email szűrövvel,bármit lelehet nyomozni a neten ettöl nem kell parázni gondolom nem vagy titkos ügynök? Ki nyomozna utánad?
2014. dec. 15. 21:18
 2/4 dejko válasza:
100%
nyugodtan használd
2014. dec. 15. 21:19
 3/4 A kérdező kommentje:
10 ev alatt mar sok helyen megadtam, de mar nem emlekszem a legtobbre, arra lennek kivancsi hogy vissza lehete nezni hol adtam meg hogy letudjak iratkozni jo par oldalrol.
2014. dec. 16. 06:13
 4/4 anonim ***** válasza:

" vissza lehete nezni hol adtam meg hogy letudjak iratkozni jo par oldalrol. "

-nem lehet visszanézni,

-és bármelyik oldalról egyszerűen le tudsz iratkozni,ha a levél alján rákattintasz a linkjére

(egy példa :)

[link]

2014. dec. 16. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!