Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-ról kitoltottak, vagy...

Ncore-ról kitoltottak, vagy mi a baj?

Figyelt kérdés
Ha tudok tölteni és seedelni is akkor nem tiltottak ki az oldalról,mert belépni nem tudok az oldalara az évek óta használt adataimmal,de seedben minden kék és megy fel,beraktam uj torrentet ami mar levolt töltve és eindult es szedi le,de akkor nem értem,hogy miért nem enged be az oldal,másokat se enged be?
2014. dec. 14. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem probléma nélkül beenged.
2014. dec. 14. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
hibás jelszót vagy felhasználónevet,valaki megváltoztatta az adatokat ez lehet?Mer ugy tűnik a tracker megy meg seedel,és tölt,csak belépni nem tudok.
2014. dec. 14. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem.
2014. dec. 14. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Találtam itt pár kérdést hasonló problémával,akkor lehet hogy nem nálam van a hiba,karbantartás lehet,vagy valami hardver hiba?
2014. dec. 14. 18:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Mer ha kitilttak volna vagy banoolnak,akkor a seedjeim pirosak lennének szerintem,meg letölteni se tudnék már semmit az fix,szóval nagyon nem értem.
2014. dec. 14. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Feltörték:(
2014. dec. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!