A tanúsítványalapú hitelesítés nem sikerült. Chrome, , hiba". Mit tegyek?
A részletekre kattintva ez jelenik meg: A szerver tanúsítványt kér a hitelesítéshez, és nem fogadta el a böngésző által küldöttet. Lehet, hogy a tanúsítvány lejárt, vagy a szerver nem bízik meg a kiállítójában. Ha van, akkor megpróbálkozhat egy másik tanúsítvánnyal, máskülönben lehet, hogy be kell szereznie valahonnan egy érvényes tanúsítványt.
Hibakód: ERR_BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT
szia!
Nálam ugyanez a probléma merült fel. Hogy sikerült megoldani a problémát? Mert nekem a fenti linket se tölti be.
Bemásolom neked a Google fordítását a linkről:
the chiller mondta:
A probléma megoldására a következő:
próbáld ki ezeket a lépéseket;
1) Rest böngésző törlésével minden adatot az internetes lehetőségek IE ..
2) Vegye ki az összes kiállított bizonyítványok letölteni kívánt oldal a ... Chrome osztja IE cert
3) győződjön meg róla, hogy van internet-hozzáférés utána .. ha nem ellenőrizze a proxy beállításait, ha érvényes
4) megpróbálja menni ugyanazon a helyszínen újra és ha rákérdez tanúsítvány helyezze intelligens kártya vagy telepíteni cert.
5) ha ez nem működik, akkor távolítsa el az összes koncertek személyes, de legyen óvatos eltávolítása koncertek alkotják köztes és máshol, ahol.
Ez a hiba a tanúsítvány egy probléma a helyi gépen használ.
DOD felhasználók látják [link] dodcerts.htm ha több issues..I képes vagyok lépések segítségével feladtam eléréséhez DOD oldalak .. győződjön meg róla, installroot3a exe is telepítve
Én annak idején úgy oldottam meg, hogy teljesen legyalultam a Chrome-t, minden könyvjelzővel és beállítással együtt. Aztán tisztán telepítettem újra, innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!