Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok feltörni egy VEP...

Hogyan tudok feltörni egy VEP Titkosátással elátott Wi-fi hálózat jelszavát?

Figyelt kérdés
a szomszédunk wi-fi Hálózatára akarok csatlakozni de levédte WEP Titkosított jelszóval ezt hogy tudom feltörni?
2010. febr. 1. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
az pofon egyszerű annyi az egész hogy felmés youtube ra és beírod hogy wifi hack. nekem mac-em van és kismac-et használok winre kell asszem vmi packet figyelő amivel összegyűjtöd a csomagokat és cain&abel a töréshez. de van csomó progi ezen kívül. pl kismet, aircrack-ng, ha profin akarod csinálni akkor backtrack disztró, csak berakod a cd-jét és fut nem kell telepíteni. Ja de most nézem hogy a szomszédét akarod... akkor felejtsd el, azt nem szabad. szóval az a tanulság hogy WPA2-ővel kell kódolni a wifi-t
2010. febr. 1. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de a szomszédba 20 megás net van. Nálam meg csak 2 megás.
2010. febr. 2. 13:58
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ. de ezek a programok Windows Xp-én is működnek? amúgy mi az a Mac?
2010. febr. 2. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
apple macintosh. az almás számítógépek. Sokkal jobb mint a windows, googliz rá. ja a programok xp-n is működnek persze. elsőre bonyolultnak tűnik de könnyű feltörni. Am legalább jófej vagy mindenki hülyének nézi az embert pl elfelejtettem wifi kódom, hogy lehet feltörni, suliba be akarom mutatni stb. majd számolj be a fejlemnyekről
2010. febr. 2. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy az Aircrack.ng Nem a jó Kódot írja ki. A Másik programhoz BackTrack-hoz meg nem értek, és nem tudom hol kell letölteni. Nem olyan pofon egyszerű mint ahogy irta az első válaszoló.

Win Xp-ém van és a backtrack működne azon. és hol kell azt letölteni? Segíts nem nagyon értek hozzá!

2010. febr. 8. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
backtrack az linuxos de ott gépelni kell(parancssoros) na linkelek nem döglök bele http://www.youtube.com/watch?v=Zor7celUF7c ezen a channelen a srác xp-s progikat használ. sok sikert. amúgy egyszerűbb ha nézel youtube-ot mintha leírnám :D
2010. febr. 8. 18:10
 7/7 anonim válasza:
Menj át, és kérdezd meg a kódot! Mondd meg, hogy ne legyen surmó, hadd használd már ingyen te is azt, amiért ő fizet! Ne garasoskodjon már! Öcccsém! Ezért tart itt ez az ország!
2010. febr. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!