Egy T-Link TL-WDR4300 routerrel el tudnám érni a gigabit sebességet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, hamarosan be lesz kötve az 1 gigabites internet, és érdekel, hogy el tudna-e érni speedtest.net-en legalább 900 mbit/s-et. Tudom, hogy gigabit router, csak azt a dolgot nem értem, hogy: 5 port Gigabit + 800Mbps Hardware NAT. Tehát ez hogy van? Magyarázzátok el kérlek, nem értek még a routerekhez :)2014. dec. 11. 15:45
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Wi-Fi sebesség 450 Mbit/s
A hálókártyád mennyit tud?
3/4 A kérdező kommentje:
NEM speedtest miatt kell. Media server, játékszerver hostolás miatt, 50 megabites nettel nem megy túl jól a hd film streamelése ps3-ra. Na most, a hálókártyám az nem tud eleget, de lesz véve új, amiatt nem kell aggódni. Azt akarom tudni, hogy milyen routert kellene venni, a megfelelő használatért. Gondolok ezalatt letöltési sebesség torrentben, ping, stb.
2014. dec. 11. 17:40
4/4 anonim válasza:
Tudnia kell a gigabit sebességet a WDR4300-nak, viszont 900Megához már karcsú. Szerintem nincs is olyan router ami stbabilan tudná a 900megát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!