A magyar google maps-en miért románul van a Duna kiírva?
A google maps sosem volt magyar.
Ezért érthetőek a tévedések is.
Remélem csak trollkodsz, és viccből írtad, hogy a google maps sosem volt magyar.
(A magyar (locale) nyelvi beállításokkal megnyitott Google térképen miért írja ki románul a Duna-t, miközben minden más magyarul van kiírva.) OMG
Ez már rohadtul lejárt cikk:
Egyáltalán nem trolkodtam. Az általad magyarnak hitt térképszoftver, egy kicsit sem magyar. Hogy mást ne mondjak az elmúlt 10 évben hibásan volt feltüntetve az utca, ahol én lakom.
Szinte hemzsegnek az elírások az utcanevekben.
Látom szándékosan nem akarod megérteni mit jelent az, hogy "magyar" térkép, de még le is írtam hül*egyerek módjára. Erre már nem tudok mit mondani.
Ne nézd már le ennyire az embereket, mindenki tudja, hogy a Google hova valósi, még ha alkalmaznak magyarokat is. A kérdés teljesen érthetően nem arra vonatkozott hol, milyen székhelyű cégnél készítették.
Nem baj ha trollkodsz, csak ne tagadd le.
Akik trollkodnak, azok nem tudnak így fogalmazni mint én. Nem de ?
Arra nem gondolsz, hogy esetleg félreértelmeztem a kérdésben foglaltakat ?
Na mindegy. Azért van 83 %-om, mert egy troll vagyok.
De leírtam direkt, gondolva - hátha mégis félreértés - és ennek ellenére kötötted az ebet a karóhoz. Mindegy hagyjuk, a belinkelt cikk félig meddig adott némi útmutatást, bár az sem magyarázza meg miért van.
Trollkodni meg lehet jó helyesírással, magas IQ-val, sőt úgy lehet igazán szívatni másokat... Nem jelent semmit a százalék sem, nézd csak meg azokat, akik pontvadásznak és úgy szereznek sok pontot, hogy a nagy topikokban a magas százalékra zöld pacsit, az alacsonyra meg pirosat adnak, pláne ha automatizáltan teszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!