Egyszerre két ember be tud lépni UGYANABBA a facebook profilba?
Figyelt kérdés
a helyzet adott, két különböző ember, de tudják mindketten az első jelszavát. az első be van jelentkezve, de a másik, egy külön gépről szinten belép az első profiljába, olyankor mi történik?2014. dec. 9. 14:49
2/3 A kérdező kommentje:
semmi jelzést nem kap az első hogy más is csatlakozott vagy valami??
2014. dec. 9. 14:54
3/3 anonim válasza:
Tapasztalat.
Régen amikor keresgéltem windows 7 aktiváló programot,akkor letöltöttem 1-et feltettem,és 1 kém programot tettem a gépre... Amiben volt egy chat ablak is. És angolul írogatott rám 1 emberke,azt írogatta,hogy benne vagyok a gépedben,hahaha,tök jól elbeszélgettünk(persze nem hittem,hogy tényleg benne van.),majd kimentem a szobámból 5perc múlva visza jövök és kivan kapcsolva a gép...
Gondolkoztam is,hogy én ezt kikapcsoltam? :o Majd megyek fel facebook-ra és kiírja,hogy "illedéketlen behatolás" valami ilyesmit. És kiírta,hogy India-ból. Gondolom Proxy-t használt. De lényegtelen,az a lényeg,hogy JELZI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!