Le lehet tölteni internetes oldalakat úgy, hogy ne külön-külön, hanem kb 1 fájlban legyenek az oldalak, és lapozni tudjak benne?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 20:08
1/3 Tengor válasza:
Letöltöd és csinálsz belőlük egy nagy PDF-et. Nem tudom van-e erre kész program, elvégre az HTML oldalak 99%-a olyan, hogy nem csak egy irányba lehet róluk menni, így elég nehéz megmondani, hogy hogy kövessék egymást az oldalak.
2/3 Gábor_79 válasza:
Pont most foglalkoztam ezzel, na meg máskor is. Egyes weboldalakat le tudsz tölteni [link] de többet is egyszerre van olyan opció is. Épp próbáltam, de nem minden funkcióját, de a "Minden hely letöltése oldalakban (többszörös tükrözés)" szerintem azt takarja amire te gondolsz.
3/3 A kérdező kommentje:
hát megmondom őszintén, nem nagyon értek hozzá, de olyanról van szó, amit első írt, vagyis hogy ha csak simán letöltö, akkor a htm, vagy milyen kiterjesztésű fájl jön le, csak ahány oldal, annyi, én meg arra gondoltam, amilyen egy pdf fájl is mondjuk, hogy sok oldal, és lapozni is lehet benne. De majd elolvasom amit belinkeltél
2014. dec. 8. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!