Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki segítsen, aki tudja az...

Valaki segítsen, aki tudja az ilyeneket, eltűnnek a dolgaim, ha a törlést választom?

Figyelt kérdés
Már jó ideje, hogy töröltem magam a facebookról... Annyi lenne a kérdésem, hogy a kommentjeim illetve a ások üzenőfalára írt bejegyzéseim törlődnek-e? (például: boldog születésnapot)... Nagyon jó lenne, ha törlődnének, de sajnos nem tudom megnézni így már... Valaki tudna esetleg segíteni, hogy eltűntek-e? :) Előre is köszönöm!!!!!

2014. dec. 8. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
én segítek. kit nézzek meg?
2014. dec. 8. 17:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom, hogy a profilomat már nem látni, de jó pár embernek írtam az évek alatt ilyen születésnapos bejegyzést például, és így dátum szerint már nem tudom megmondani sajnos...:/ Így nem tudod véletlen, hogy azok eltűnnek, vagy megmaradnak?:/
2014. dec. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!