Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan nyitom meg a router...

Dájm kérdése:

Hogyan nyitom meg a router beállításait?

Figyelt kérdés

Új UPC (EVW3226) box van a háztartásban, és azóta nem tudom megnyitni a saját access point-nak használt routerem beállításait a böngészőben, ha beírom a megszokott IP címet.

Az net így olyan mint a mesében, és ha bekapcsolom a gépet, a laptopon wifivel már nem tölt be semmit!

2014. dec. 7. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
magyarországon többnyire 192.168.0.1 ha ez nem működik neten meg kell nézni mi a UPC-nek vagy a routernek az elérési utvonala localon, ha ez sem müködik akkor szolgáltatót b*sztatni hogy akkor most mi van
2014. dec. 7. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

-le van írva :

[link]

2014. dec. 8. 06:31
 3/3 A kérdező kommentje:
192.168.0.1-en a UPC-t hozza be, de a box a másik házban van, abból jön egy kábel a ide, a routerbe, és annak (TP-LINK) beállításait nem tudom behozni. Eddig a másik házban a fő router valami kis sz*r SMC volt, és külön meg tudtam nyitni a beállításokat. Az smc 192.168.0.1 volt, az enyém pedig egy számban tért el attól.
2014. dec. 8. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!