Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jelzi ezt az ip címem,...

Miért jelzi ezt az ip címem, normális ez?

Figyelt kérdés
mostanában tapasztalok drasztikus lassulásokat a netemben, van amikor olyan szinten hogy semmit sem tudok megnyitni. letöltés is ami eddig jött szépen, most ugrálva jön, felmegy egy sebességig majd le nullára stb. csak kíváncsiságból megnéztem az ip címem, több oldal van erre neten is, és tartózkodási helynek Budapestet ír! én egy szabolcsi kisvárosban élek és ha jól emlékszem ezt írta régebben. de pl az is hogy használt böngészőnek Mozillát, valami ApleWebkit-et, Chromeot és Safarit is ír mikor én világéletmben csak Chromeot használtam és semmi Apple termékem nincs.. lehet hülyeség amit kérdek, de létezik az hogy valaki más is használja ezt a hálózatot és azért lassul be? nem wifis netem van
2014. dec. 7. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2014. dec. 7. 13:26
 2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam nézegetni a hálózati beállításoknál is dolgokat (mondjuk már eleve miért az a neve hogy "hálózat 2"?) ott már csak észre lehetne venni ha más is van csatlakozva de úgy látom csak az én gépem írja
2014. dec. 7. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:

a geoip lehet csalóka azért ír budapestet

a mozzilla meg az ilyenek az a user agent, amit a böngésző küld a webszervernek

2014. dec. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!