Nem kapcsolódik a laptopom a wifire. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Egyáltalán be se hozza a wifiket, hiaba nyomkodom a wifi bekapcsoló gombot, volt hogy egy percig is nyomtam folyamatosan. A szomszédot se hozza be, semmilyen se, a telefonom meg a tabletek meg igen...valaki segítsen!!2014. dec. 6. 18:20
1/9 anonim 

válasza:

Fel van téve a laptopra a wifikártya drivere?
2/9 anonim 

válasza:

Milyen operációs rendszer van a laptopodon? Ha Win7, akkot nézd meg a töltő ikonja mellettit, nyisd meg. Ott látod a wifit?
3/9 A kérdező kommentje:
Szoval eddig akárhányszor megnyomtam h vissza hozzam a wifi gombot mindig bejött, most sehogy se akar egy wifi se bejönni
2014. dec. 6. 18:49
4/9 anonim 

válasza:

Vezérlőpult/Hálózat és internet: itt látod? Vagy letiltotta valamiért?
5/9 A kérdező kommentje:
Azt írja ki, hogy " a számítógép nem csatlakozik a hálózathoz."
2014. dec. 6. 18:59
6/9 anonim 

válasza:

Wifi le van jelszavazva? Ha igen, próbáld újra inditani és írd be a jelszót.
7/9 A kérdező kommentje:
Mar sokszor ujra indítottam ....
De ki se hozza a wifinket h csatlakoztak rA...
Egyébként állandóan jelzi h a C helyilemez megtelt...az is lehet az oka?
2014. dec. 6. 19:56
8/9 anonim 

válasza:

Akkor nincs más, beszerzel írható DVD-ket, lemented a cuccaidat, ami nem kell, azt törlöd a gépről. Vagy újratelepíted a Windows-t és particionálásnál a D lesz a saját cuccoid tárolója, Saját fiókról léphetsz be. A C-n csak a rendszer legyen.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2014. dec. 7. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!