Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay, Trustpay. Eltűnt a...

Ebay, Trustpay. Eltűnt a pénzem! Mit lehet csinálni? Segítség!

Figyelt kérdés

ebayen szeretett volna ismerősöm rendelni nekem valamit, de nem sikerült, majd a pénz is eltűnt, kérlek olvassátok el:

1. Ráment, hogy megvásárolja az árut. Nem sikerült neki, ezt írta ki, pedig már többször is vett, eddig semmi gond nem volt:

Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined

Please check out again and try a different credit card or bank account for your PayPal payment

If you encounter this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-8297. This happened because it has been denied by the card issuer.

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

2. Mondta, hogy ok, akkor nem tudja mi a probléma. Vissza utalja a pénzt a kártyájára. Neki külön van a paypalon a pénz, nem pedig a bankkártyán. Az 1. pontban leírt probléma nem tudom kihatással van-e erre, de még azt írta megvan a pénz, szóval ott volt a paypalon.

3. Mikor vissza akarta utalni a paypalról a bankk.-ra a pénzt, ami a trustpayen keresztül megy, rossz gombra kattintott:

"ott csesztem el, hogy a refund gombra mentem, ami nem nekem fizeti vissza a pénzt, hanem a trustpaynek, mert azon keresztül ment az utalás. A Whithdraw menüpontnál kellett volna a visszautalást megcsinálni, csak ezt nem tudtam. "a withdraw menüpont alatt kellett volna, ott lehet bankkártyára utalni vissza. de én ne, arra mentem, hanem magánál a tranzakciónál a refund gombra, és mivel az utalás a trustpayen megy, így oda ment a pénz."

4. Szóval most pénz SEHOL.... de neki meg nincs is trustpay accountja, regisztrációja, csak egyszerűen ezen keresztül megy a pénzutalás...

DE HOVÁ lehetett a pénz, ha egyszer semmit nem rendeltünk és accountja sincs azon az oldalon????

10 ezer ftról van szó..

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

2014. dec. 5. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Írjatok a trustpay supportjának, hogy milyen számlára ment a pénz, és hogy mit tudtok csinálni ebben az esetben.
2014. dec. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!