Hogyan tudnám a TP Link WR741ND routeremet access pointként használni?
Van egy Asus RT-N12D1 routerem, mely a lakásban szórja a netet. Erre szeretnék csatlakozni a TP Link routeremmel access pointként. De sehogy sem tudom összehozni.
esetleg valaki nem-e tudja miket kellene beállítanom?
FOrdított esetben pár kattintás után működött a dolog, ha a TP Link szórja a netet, az Asus-szal pillanatok alatt összejön az AP.
De én úgys szeretném ha a TP Link lenne valahogy az AP.
Ha kicsapold rajta a DHCP -t, akkor talán elfelejti hogy Ő router. De amúgy a gyári firmware -nek valóban nincs natív AP módja, mint az Asus -odnak.
Én többször próbáltam gyári firmware -el, TP-link routert sima AP -ként használni, de sosem volt tökéletes. Volt úgy hogy bizonyos oldalak nem jöttek be vagy rettentően lassan.
Szóval az első hozzászóló rátapintott lényegre, 3rd party firmware -t kell telepíteni a routeredre, (pl OpenWrt, DD-WRT) azzal működni fog normálisan az AP mód.
Köszönöm a válaszokat!
Tettem már rá DD-WRT-t, de bonyolultnak tűnt, úgyhogy visszatértem a gyárira, hátha valahogy működne az is. De akkor marad a buhera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!