Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen okból nem jelenik meg...

Milyen okból nem jelenik meg a Google Street View panorámaképe a gépemen?

Figyelt kérdés
Eddig semmi ilyesmi gond nem volt, ez egy ősrégi XP-s gép különben. Ha a konkrét címre megyek vagy a sárga emberkét odateszem akkor mintha lefagyna szóval nem aktív, marad a térképváltozatnál a panorámakép helyett. Tesóm gépén működik, újraindítás után nálam még mindig nem. Más képmegjelenítéseknél nem észleltem változást, szerintetek elsősorban miket kellene frissítenem stb.? Rengeteget használom, szerintem annyi gyakorlatom már van, hogy nem állítgattam el semmit...
2014. dec. 2. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
ha jól emlékszek a maps hardveres gyorsítást is használ, ha ezt nem támogatja a géped, akkor letilt pár szolgáltatást. Nem 100%, de ez rémlik.
2014. dec. 2. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Ennek hol is nézzek utána? Nem vagyok egy számtech.zseni.

Én nem állítottam el semmit, ma délelőtt is használtam és akkor még okés volt, mint ahogy előtte évekig is folyamatosan. (én a classic verziót használom még mindig, azt szoktam meg).

2014. dec. 2. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

ja, afelett elsiklottam, hogy eddig jó volt :D

akkor a következőket teheted:

-törlöd valamivel a böngészési adatokat (jelszó és űrlap kivéltelével mindent)

-kipróbálod másik böngészővel

2014. dec. 2. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó volt az ötlet, Explorer alól megy, de a Firefox alól meg nem, csak az utóbbit használom.

Teendők szerinted?

2014. dec. 2. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
nos lehet, hogy akkor volt mostanában egy firefox frissítés, ami elcseszte. Vagy megpróbálsz egy régebbbit leszedni (nem javaslom) vagy vársz amíg kijavítják a hibát (max pár hét szerintem) és addig explorert használsz erre a célra. Mivel egyértelműen böngésző hiba, mást nemigen tudsz vele csinálni. (esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a FF-t, de kétlem, hogy az megoldaná.
2014. dec. 2. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
OK, még azért utánaolvasok mit lehet ilyenkor a böngészővel csinálni. Kösz a tanácsokat!
2014. dec. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!