Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért töltődik be a Bing...

Miért töltődik be a Bing keresőoldal mindennap egyszer a Chrome böngészőmbe?

Figyelt kérdés
Minden nap 12-13 óra között megszakad az internet kb. 15 másodpercre, és a megnyitott Chrome ban, nyílik egy új lapon a Bing kereső. A beállításokat átnéztem, keresők közül töröltem a Bing et. Kb. 2 hete mindennap előjön.

2014. dec. 2. 13:37
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Malwarebytes Antimalware talál valamit?

[link]

2014. dec. 2. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
A keresők rendben találnak mindent. Az utóbbi 3 napban figyeltem, minden nap 13:20 kor történik a furcsa eset. Leállítottam minden nélkülözhető futó programot (amit látok a feladatok között) és így is ugyanaz. Megáll a net kb 10mp re majd visszajön, miközben betölt a Bing. Ha kihúzom, és visszadugom az internetet, akkor nem történik semmi, nincs Bing.
2014. dec. 5. 13:24
 3/5 CspCsj ***** válasza:

A fix időpont vagy ütemezett feladatot (Feeladatütemező, vagy parancssorba schtasks) vagy egy állandóan háttérben futó programot (fertőzés?) feltételez.

Esetleg próbálj Rendszervisszaállítást két hétnél régebbi időpontra.

2014. dec. 5. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
A rendszervisszaállítást még nem csináltam meg, egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy ugyan mi okoz ilyen hibát? Csak ki lehet valahogyan nyomozni...
2014. dec. 6. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Meglett a bűnös. Tenda W316R routert haszáltam, egy TP-link meghibásodása után.

Nem tudom hogy csinálta, de router csere után megszűnt az ablaknyitogatás.

Visszatettem... megint elkezdte. Na elköszöntem tőle...

2016. okt. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!