Melyik firefox mozilla a legstabilabb?
-én is firefoxot használok,a legújabbat,de ez is akadozik,néha lefagy,egyfolytába küldözgeti valahová az idétlen hibajelentéseit,írkálja ki ,hogy valami parancsfájl dolgozik,megvárja e,szóval egy nagy rakás kaki,
-de még mindig jobb ,mint a Chrome ,vagy az IE,ezért is használom még a ff-ot,mert én még jobbat nem találtam nála,
Én a kezdetektől a Firefoxot használom, mindig a legfrissebb verziót és még soha semmi problémám nem volt vele. Nem akadozott, nem fagyott le, nem küldözgetett sehova semmit, nem irkált hibajelentéseket és egyáltalán semmi olyasmit nem produkált, mint amit #2 leírt.
Akkor talán mégsem a Firefoxban van a hiba.
" Akkor talán mégsem a Firefoxban van a hiba. "
-kíváncsivá tettél,miben lehet hát a hiba ?
(de ,léci ne általánosságokat kezdjél el sorolgatni,nem vok kezdő gépező)
Sziasztok.
Kicsit én sem értem ezt a böngészőfagyásos dolgot. Én a FF-ot használok elég rég óta, és nekem kizárólag a flash plugin miatt voltak fagyásaim, de ez is elvétve. Az egyetlen dolog ami ellenszenves lett a FireFox-ban az az hogy nem szinkronizálja a tárolt jelszavakat akkor ha mesterjelszó van beállítva. Pedig ez régebben csont nélkül ment neki.
Azon mit értesz, hogy nem szinkronizálja? Ha egy olyan oldalra lépsz, ahol regisztrálva vagy, nem írja be a szükséges adatokat?
Mert én is mesterjelszót használok és eddig még mindig beírta a szükséges adatokat, sőt, ha egy oldalra több néven vagyok regisztrálva, akkor az oldalra lépéskor üresen hagyja a mezőket, de ha az egyik nevem első betűjét beírom, azonnal kitölti a megfelelő adatokkal az összes mezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!