Ki játszik a Muonline.hu-val?
Muonline.hu-val nem játszok, viszont mu online-nal már játszottam.
Szerintem gyenge játék.
Hogy miért?
Kevés (1 vagy 3, már nem emlékszem) küldetés van összesen, csak kattingatni kell. Főleg ez a 2 a nagy baj vele, úgy 1 hónapig jó játék, aztán már megunja az ember.
én játsszok vele! asszem 8as vagyok ma kezdem de már régebben is játsszottam vele. amúgy a nevem, tukika (asszem)
keress meg! amúgy hogy a büdös élete lehet úgy írni chatre hogy a fejem fölött legyen az üzenet és rendesen hogy lehet chatelni és priviben is? válaszolj lécci
Hello nekem nagyonbejön a játékcsak az a baj hogy az elején lassú de bele lehet lendűlni 3 éve játszok de meguntam már sokszor és multnyáron kezdtem újra probáld ki:D
Anarchia-Dzsanesz-51RR SM
Én nagyon bírom a Muonline.hu-t
Első játékosok közé tartozom, de miután szerver restart volt abbahagytam egy időre,de pár éve elkezdtem újra játszani.
Nem szoktam sokat resetelni, ezért a DLem 350 rr Szette: warrior szett , +7 dd dm armor helm és gloves
DM-em amivel most játszok 82 rr +9 gaion szett +9 DM wing Exc +9 hurri szett armor Mana+dd+ref+zen pants dd+ref gloves dd+ref boots ref+dsr , de ddset akarok venni.
Karakternevet nem mondanék , de LegoMant Ismerem :DDDD
a kedvenc játékom, erősen addiktív, én függő vagyok, ha sokáig nem játszok rámtör a muzhatnék és nem birom ki :D
anarchia->(törölt karim neve steveo->400rr GM volt) mostani karim->Topa 107 rr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!