Dr. Farkas Ádám kérdése:
Abban kérnék segítséget, hogy a 120 mbites netem, miért nem tud, csak 10 mbitet hozni. Windows 8, upc, internetbeállításoknál ipv4 kapcsolat rendben, ipv6-nál nincs internetkapcsolat. Mit kell be/átállítanom?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 20:10
11/14 anonim válasza:
lehet driver hiba is.. minden alaplapi driver rendesen fel van telepítve? (nem a csili-vili vezérlő guikra gondolok, hanem magukra a driverekre) az is okozhat ilyet.
(windows 8 néha tud furcsaságokat csinálni drivergondok miatt. nálam a merevlemezt pörgeti 100%-on néha azt hiszem a wifi driver)
12/14 anonim válasza:
esetleg próbaképpen próbáld meg egy live linuxról a sebességtesztet. vagy egy win7-ről.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Egy ehhez hasonló, angol nyelvű oldalon megtaláltam a megoldást. Amd Quickstream nevű program fogta a netet. Feladatkezelőben viszont nem látszott. A gépen amúgy gyárilag volt win8 és minden driver, nekem csak bekapcsolnom kellett és felhasználói fiókot létrehoznom kb.
2014. nov. 30. 12:09
14/14 T/Z válasza:
Köszi a választ, legalább már ezt is tudom, h erre oda kell figyelni.
Egyébként az eszem megáll, h az AMD sz×rja szórtakozik. :/
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!