Vettem egy TP-LINK TL-WR841N wifi rooter-t.. De nem tudom CD-n felinstalálni (konfigurálni)? Más lehetőség rá?
Már nagyon sokat próbálgattam, és sokszor le is reset-eltem.........de nem megy :(
Segítsetek!!!
Miért nem megy CD-ről?
Egyébként csatlakoztatás után böngészőbe: tplinklogin.net és tádá.
Az internet kábelt a router WAN portjába, a gépet az egyik LAN portba kell dugni és beállítani.
Lehet, hogy nem ártana megkérdezni valakit, aki csinált már ilyent. Simán lehet, hogy beállítasz valamit, működik, örülsz, csak épp nem biztonságos a hálózat, mert rosszul csináltál valamit.
Miért kéne 2 db LAN bemenetet, hogy beállíts egy routert? A tplinklogin.net nem az interneten fut, hanem a router memóriájában.
A beállítási útmutató ami a dobozba van nem a sátán találmánya, arra van hogy rászánj pár percet és elolvasd.
> mert a gépemen csak egy internet bemenetel van...... :(
Igen. Oda kell bedugni a routerből jövő kábelt.
kérdező, ne privátba hanem ide!
"-Ahoz, hogy én ezt a címet( 192.168.1.1 ) meg tudjam nyitni nem kell internet???"
-persze hogy nem kell CD. Egy routert nem kell telepíteni.
-ezzel az ip címmel lépsz be a routerbe
-mással nem tudsz, vagyis igen de az lehet a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 vagy tplinklogin.net. Ezzel a három lehetőséggel próbálkozhatsz egyesével. Tehát először is próbáld azt beírni a böngésző címsorába! ami a router alján! levő matrica ír.
Utána a másik kettővel.
Előtte persze dugd össze a routert a nettel és a géppel úgy ahogy a leírásban benne van.
Ezt olvasd el mielőtt nekilátnál bárminek:
Ezután próbálkozz
-így van.
egy ablaknak kell kijönnie ahol felhasználónevet kér és jelszót ami szintén a router alján a matricára van ráírva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!