Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy TP-LINK TL-WR841N...

Vettem egy TP-LINK TL-WR841N wifi rooter-t.. De nem tudom CD-n felinstalálni (konfigurálni)? Más lehetőség rá?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokat próbálgattam, és sokszor le is reset-eltem.........de nem megy :(

Segítsetek!!!

2014. nov. 29. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Miért nem megy CD-ről?

Egyébként csatlakoztatás után böngészőbe: tplinklogin.net és tádá.

2014. nov. 29. 15:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom csatlakoztatni is, és a rendes net kábelt is beledugni, mert a gépemen csak egy internet bemenetel van........ :(
2014. nov. 29. 15:12
 3/16 anonim ***** válasza:

nem kell cd egy routerhez

dobd el

[link]

2014. nov. 29. 15:15
 4/16 Tengor ***** válasza:

Az internet kábelt a router WAN portjába, a gépet az egyik LAN portba kell dugni és beállítani.

Lehet, hogy nem ártana megkérdezni valakit, aki csinált már ilyent. Simán lehet, hogy beállítasz valamit, működik, örülsz, csak épp nem biztonságos a hálózat, mert rosszul csináltál valamit.

2014. nov. 29. 15:16
 5/16 P.O.C. ***** válasza:
100%

Miért kéne 2 db LAN bemenetet, hogy beállíts egy routert? A tplinklogin.net nem az interneten fut, hanem a router memóriájában.

A beállítási útmutató ami a dobozba van nem a sátán találmánya, arra van hogy rászánj pár percet és elolvasd.

2014. nov. 29. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:

> mert a gépemen csak egy internet bemenetel van...... :(

Igen. Oda kell bedugni a routerből jövő kábelt.

2014. nov. 29. 15:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, előre is ment a zöld pacsi! :D Ha valami van, vagy sikerült megcsinálni, akkor szólok! :P
2014. nov. 29. 15:27
 8/16 anonim ***** válasza:

kérdező, ne privátba hanem ide!

"-Ahoz, hogy én ezt a címet( 192.168.1.1 ) meg tudjam nyitni nem kell internet???"

-persze hogy nem kell CD. Egy routert nem kell telepíteni.

-ezzel az ip címmel lépsz be a routerbe

-mással nem tudsz, vagyis igen de az lehet a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 vagy tplinklogin.net. Ezzel a három lehetőséggel próbálkozhatsz egyesével. Tehát először is próbáld azt beírni a böngésző címsorába! ami a router alján! levő matrica ír.

Utána a másik kettővel.

Előtte persze dugd össze a routert a nettel és a géppel úgy ahogy a leírásban benne van.

Ezt olvasd el mielőtt nekilátnál bárminek:

[link]

Ezután próbálkozz

2014. nov. 29. 15:28
 9/16 A kérdező kommentje:
192.168.1.1 ennél azt írja ki, hogy az oldal nem található :(
2014. nov. 29. 15:41
 10/16 anonim ***** válasza:

-így van.

egy ablaknak kell kijönnie ahol felhasználónevet kér és jelszót ami szintén a router alján a matricára van ráírva :)

[link]

2014. nov. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!