Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kábeles digi net a laptoppon...

Kábeles digi net a laptoppon nem jelenik meg, mit tegyek? Bővebben alul

Figyelt kérdés
Sziasztok.kaptam egy laptopot,új,és panelben lakom,és 1 db vezeték jön be a lakásba.Az jelenleg az asztali gépbe van,itt jó.De bedugtam alaptopba,és nem csinál semmit?.Kit kellene tennem?Valamit telepítenem kellene??Vagy nem értem.Köszönöm szépen.
2014. nov. 28. 19:35
 1/1 anonim ***** válasza:

-a nagygép bekapcsoláskor elküldi az ő számát a diginek,a digi leellenőrzi,és mivel stimmel,kiadja neki a netet,

-a te lapid is bekapcsoláskor elküldi a saját számát a diginek,de mivel nem ez a szám lett megadva a diginek,ezért a digi nem ad netet ennek a gépnek,

-ideiglenesen úgy tudod ezt kijátszani,hogy ha a nagygép kikéri a netet,nyilván meg is kapja,na akkor te kihúzod a kábelt a nagygépből,és bedugod, a már 5 perce bekapcsolt laptopodba ,és lesz net,

-végleges megoldás ,egy klónozott router,

2014. nov. 29. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!