Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg rendeltem egy samsung...

Meg rendeltem egy samsung galaxy tab3 lite-ot eMAG-ról. Hogyan lehet vissza vonni a rendelést?

Figyelt kérdés
Ha ki hozza a futár akkor lehetséges, hogy nem veszem át? Mi a következménye? Nagyon meg köszönném a gyors válaszokat!!!! Életbe vágó mert hirtelen másra kellett a tab ára..és nem tudom hogy mit tegyek és hogy hogyan mondjam vissza!!

2014. nov. 28. 13:22
 1/5 anonim válasza:
Hívd fel őket és mondd meg, hogy nem aktuális.
2014. nov. 28. 14:45
 2/5 anonim válasza:

Ne vedd át (ne nyiss ajtót).

Semmilyen jogi következménye nem lesz, de valószínűleg te onnan többet nem rendelhetsz. Meg ha jó az info háló, akkor máshonnan sem.

Miért nem hívod fel őket, hogy legalább a futár ne menjen feleslegesen? Kicsit korrektebb lenne...

2014. nov. 28. 14:45
 3/5 A kérdező kommentje:
kerestem de nem találom a telefonszámukat..
2014. nov. 28. 14:55
 4/5 HalkHogen válasza:
Nem vágom, mi olyan nehéz azon, hogy felhívod az Emag-ot és elmondod, hogy "életbevágó, mert hirtelen másra kellett a Tab ára"... Ott is emberek dolgoznak, nem szörnyetegek. Gondolom, megértik, és szólnak a futárnak.
2014. nov. 29. 13:11
 5/5 anonim válasza:
Írjál nekik, mondd le: info@emag.hu
2014. nov. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!