SEGÍTSÉG DDOS-olnak! (? )
Figyelt kérdés
Gyorsan kérnék segítséget DDOS-olják a netemet és dinamikus IP-m van. MIt tudok csinálni? !!!2014. nov. 27. 15:22
1/14 anonim válasza:
Ne küldj el senkit a p.csába legközelebb.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem küldtem el! Felmentem teamspeak3 szevrerre,és ott tudta lekérni az adatokat valahogy... Még a Város-t is ahol lakom...
2014. nov. 27. 15:25
3/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy DDOS-olnak? TS szerverre? Az audiokommunikációra való...
4/14 A kérdező kommentje:
Mivel már kilőtte a netemet. Láttam hogy megy felfele a pingem. 10 volt a pingem és felment 500ig majd net megszakadt. Igen ,csak letudta kérni az IP címemet és azon keresztűl terhelte kérte le az adatokat stb :( Most is proxyt használok azzal jó.
2014. nov. 27. 15:30
5/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy DDOS-olnának, ha proxyn megy minden, de ha parázol akkor húzd le a netkábelt 1-2 órára.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi választ/válaszokat. Viszonylag nyugtató :) És esetleg feljelentést nem lehet tenni a szolgáltatónál? MOndta,hogy jöhet a postaládába a feljelentés. És csinálta már ezt mással is.
2014. nov. 27. 15:35
7/14 A kérdező kommentje:
De DDOS-olnak. Ez 100000000%. Több oldalon olvastam,hogy proxy-val megy neki is.
2014. nov. 27. 15:36
8/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárki foglalkozna a feljelentéseddel, amúgyis szerintem inkább valami nuke program lesz ddos helyett, ddost általában netcímek esetén szokás használni ha van egy weboldalad, tkp. arra hívnak rá irgalmatlanul sokszor egy program segítségével.
9/14 A kérdező kommentje:
Az gáz. Esetleg valami más védelem ellene? :/ Már router beállításoknál felraktam tűzfal védelmet HIgh-ra meg mindent bepipáltam ami olyan. Esetleg 1 teljes router reset ? (IP-m nem változik)
2014. nov. 27. 15:41
10/14 anonim válasza:
Az ip-d azért nem változik mert az a router osztja ki és nagyjából elég statikusan.
A router ip címe változhat, esetleg kihúzod az adapterét és pihenni hagyod 5 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!