PayPal-ban segitseget kernek? .
Figyelt kérdés
Mar 7-ik napja, hogy az egyenlegen nem jelenik meg a kuldott osszeg!Most akkor en kaptam penzt vagy nem?Egyaltalan oldalt az egyenlegnel meg kellene jelenni az osszegnek?
Mellekeltem kepet.Koszi!
2014. nov. 27. 12:15
1/3 anonim válasza:
Általában 3-4 nap, amíg megjelenik a pénzösszeg a számlán (ha pénzt vársz), valószínűleg ez az idő most hosszabb. Egy-két nap múlva a gyakorlatban is látni fogod a pénzed (keresd az adott számlaszámodon). Én várnék még 1-2 napot.
2/3 A kérdező kommentje:
Tehat a hitel kartyara fog visszakerulni a penz?Mert nekem azt mondtak, hogy oda nem tudjak, csak visszakuldik a
paypal-ra es le lehet vasarolni.Ha 3 napon belul se lesz benz sehol , reklamalhatok vagy varjak?
2014. nov. 27. 12:36
3/3 anonim válasza:
Ott van alul hogy credit to credit card, akkor mit nem ertesz? Van online bankod, mert akkor jelentkezz be es latni fogod, hogy a hitelkartyara visszakerult a le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!