Petee2107 kérdése:
Üdv. Mi lehet a probléma, ha xp sp3 Alatt mozzila-t használva mérhetetlenül lassan tölt be bármilyen oldalt? Exploreren tökéletesen működik, illetve wifin keresztül is tökéletes a net.
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 08:18
1/5 A kérdező kommentje:
Újratelepítés megvolt, előzetes teljes törléssel (a mappát és tartalmát, valamint hozzá tartozó összetevőket)
2014. nov. 25. 08:25
2/5 anonim válasza:
A legújabb Firefoxot használod?
Ahhoz lehet gyenge a géped (és/vagy az XP).
XP-n régi IE van/lehet, szóval az nem igazán jó viszonyítási alap ebben az esetben.
3/5 anonim válasza:
A mozzilával nekem is meggyűlt a xp alatt. Maga a firefox és a plugin container is rengeteg erőforrást evett meg indokolatlanul.
Ha nincs a gépben megfelelő mennyiségű erőforrás pillanatok altt megeszi. Más kérdés, hogy ami már elég lenne neki azon meg már elmegy a Win7 gond nélkül.
Egyébként az a tapasztalatom, hogy a vírusirtók is sokat lassítanak a firefoxon Xp alatt.
4/5 T/Z válasza:
Tegyél egy normális processzort az XP alá.
Reklámblokkoló is jól jön, kevesebbet kell dolgoznia a procinak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldásokat. Visszafrissítettem 25.0-ra, beletettem az Adblock Plus-t, + egy ezt a témát boncolgató fórumon olvastam, nem árt a bővítmények közé a "HTML5" mivel a "Youtube" ezzel, ezen keresztül oldja meg tartalmait. Egyszóval megy a net most már xp-n is. Köszönöm.
2014. nov. 25. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!