Gmail-ben hogyan lehet beállítani, hogy ne próbálja automatikusan kiegészíteni a subject mezőt, amikor ki akarom tölteni?
ne mondjátok, hogy nektek alapból nincsen! ha weben bejelentkezel a Gmail-be és egy új levelet kezdesz, akkor egyetlen betüt beírva a címzetthez felajánlja az olyan betűvel kezdődőeket a címlistádból, ez a Gmail adatbázisa, nem a böngészőé, ez nem űrlap, és hasonlóan ha egyetlen betűt beírsz a subject mezőbe, akkor ott is felajánlja a korábban már használt ilyen betűvel kezdődő szavakat
baromi idegesítő, mert szoktam képeket küldeni, és olyankor beírom a szubject mezőbe hogy képek, a Google viszont mindig automatikusan kiegészíti, hogy képek az esküvőről, mert egyszer ilyen címmel küldtem levelet, semmit nem tudok tenni, csak kitörölni lehet, de mivel nem veszem észre, általában mindig kérdezik tőlem a címzettek, hogy milyen esküvő? nem értik!
a címzetteket nekem is felajánlja, de a tárgyat nem.
csak a te kedvedért elkezdtem írni egy tegnapi címzettemnek egy emailt, levélírás - begépeltem az első betűt, rögtön hozta a címzettet, a tárgynál a tegnapit kezdtem el gépelni és meg se mukkant. próbáltad már más böngészővel? lehet tényleg a safari csinál vmit. + tárgy nélkül is küldhetek üzenetet, még akkor se ír bele semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!