Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kap wifiről netet a...

Miért nem kap wifiről netet a telefon (Xperia M2)?

Figyelt kérdés
Egy hivatalban dolgozok, gondoltam felcsatlakozok a hálózatra a telefonnal, ne a mobilneten menjen az adatforgalom, de bírom a wifi jelszavát és csak addig jut, hogy "IP-cím beszerzése" ha pedig kézzel állítom be az ip-t és az átjárót felcsatlakozik csak nem kap internetet a telefon, ez miért lehet? (Beszélnék a hivatal rendszergazdájával de nagyon ritkán jár erre, csak ha valami nagyobb probléma van.)

2014. nov. 24. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Más, nem a hivataltól kapott eszközzel fel tudsz csatlakozni? Lehet, hogy MAC-címre van szűrve a csatlakoztatható eszközök köre.
2014. nov. 24. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
én is erre gondoltam, MAC szűrésre van rakva és az ottani gépek hozzá vannak adva a mac cím listához. Kérdezd meg munkatársakat, ők fel tudnak-e menni rá. Ha igen mutassák meg mit állítottak be :)
2014. nov. 24. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, megkérdezem őket, köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 24. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!