Gmail-ben a régebbi chat beszélgetéseket vissza lehet nézni valahogy?
Figyelt kérdés
Chat-ben kaptam pár napja egy telefonszámot, akkor rögtön nem írtam le, most meg nagyon kéne, de sehol máshol nincs meg...2014. nov. 24. 08:36
2/4 A kérdező kommentje:
Azt látom, ott tudok csevegést indítani valakinek! DE HOGYAN TUDOK RÉGEBBI CSEVEGÉST VISSZANÉZNI? NEKEM MINDIG CSAK AZ AKTUÁLIS LÁTSZIK! Ha kilépek a Gmail-ből, elvész... vagy nem tudom, a kérdés pont az hogy véglegesen elvész vagy vissza lehet valahogyan hozni?!
2014. nov. 24. 14:01
3/4 Tengor válasza:
Bal oldalon: Beérkezett üzenetek, Csillagozott, Fontos, ... Csevegések, ..., Csevegő.
Úgy találod meg őket, mint ha azok levelezések lettek volna.
Feltéve persze, ha nem kapcsoltad ki a beszélgetés logolását.
4/4 A kérdező kommentje:
Áh, látom már, nagyon köszönöm :) sok a cimkém, azért nem láttam elsőre! Mégegyszer köszi, meg is találtam a telefonszámot amit kerestem :)
2014. nov. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!