Hogyan tudom elkerülni facebookon a kép vágását?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami fotogén szóval örülök hogy egy vállalható képet sikerült készítenem magamról, de amikor be akarom rakni profilképnek akkor kéri hogy vágjam meg ... régen ez úgy működött hogy kijelöltem az egész fényképet és ennyi "megvágta" most már négyzet alakot akar belőle kivágni és emiatt csak az arcom közepe látszik a képen és elég frusztrálló ... az egyik ismerősömnek sikerült elkerülnie ezt de ő maga sem tudja hogyan és még mielőtt megadnám neki a jelszavam gondoltam teszek itt is egy próbát (firefoxon, chromeon és exploreren próbáltam neki chromeon sikerült)2014. nov. 22. 16:06
1/7 anonim válasza:
Na most miattad kipróbáltam Chromeon, de basszus tényleg:D nincs már olyan mozgatás meg hogy én jelölöm be hogy mi, beállítottam és nekem puff beállította semmit nem tudtam vele csinálni, nekem volt a képemen mondjuk ilyen instasize keret fehér és akkor mindig belefér rendesen, de hogy tűnt az a funkció hogy igazítás?
2/7 A kérdező kommentje:
Na végül sikerült :D felmentem a facebook mobil verziójára (nem mobilról hanem a mobil verzióra m.facebook.com) ott feltöltöttem ... így meg csak a homlokom volt benne, de igazítani már engedett :DDD nem tudom miért kell mindig elrontani ezeknek, de legalább mindig van valami megoldás hogy kibújjunk alóla :D
2014. nov. 22. 16:41
3/7 anonim válasza:
Na, akkor örülök, hogy sikerült.
/első voltam/
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám,de így sikerült! Ezazzzzzzz :D
5/7 anonim válasza:
Én is kipróbáltam tök jó ez a mobil verzió, de nekem igazítást nem engedett. Régen kijött a képnél ez a lehetőség most csak az van hogy változtasd meg. Amúgy semmi értelme hogy mindenkinek a fél szeme, orra kerül a profilképre, először azt hittem direkt csinálják, ugye a fiatalok sűrűn cserélik a profilképet, mondom mi ez a sok hülyén vágott kép? :D
6/7 anonim válasza:
A leírtak alapján csináltam én is és sikerült!!!! Öörök hálám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!