Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Microsoft outlook-os e-mail...

Microsoft outlook-os e-mail címet gyárthatok magamnak magánemberként?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen ez volt a levelező program és szeretném itthon is ezt használni, de nem tudom megcsinálni,elakadok. Nem is lehet magánemberként ezt használni?

2014. nov. 21. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Az email címnek és az email programnak nincs köze egymáshoz. Van egy adott címed, amit adhat a netszolgáltatód, vagy akár a google is, és annak az elérését lehet beállítani a levelező kliensben. Szinte bármelyiket, de a módja függ attól, hogy ki szolgáltatja számodra az email fiókot (címet).
2014. nov. 21. 18:58
 2/5 Reiber Péter ***** válasza:

Az outlook csak egy levelező kliens, ami elsősorban az exchange nevű microsoft válallati levelezéshez "passzol", de bármilyen postaládát be lehet benne állítani.

Persze ismerni kell a postaláda adatait, annyi ,hogy frííímél-hu itt kevés.

Kell a levelezőszerver neve, port, titkosítás, felhasználónév, használt protokol, jelszó, ilyesmik.

Csomó ingyenes levelezés támogat legalább pop3-at vagy jobb esetben MAPI-t, a beállításokat meg lehet találni a vonatkozó leírásokban.

Az outlook maga is felajánl mindeféle postaláda beállítást amikor elindul és még mincs beállitva semmi.

De a vezérlőpultban, a "posta" cimszó alatt is vehetsz fel profilokat.

Milyen levelezést szeretnél beállítani?

2014. nov. 21. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

A kitekintő gyorsvonatott lehet használni, csak meg kell adni az email címedhez tartozó adatokat. (POP3/IMAP,SMTP)

SMTP -nél lehet, hogy a szolgáltatódat, és nem a levelező fiókot kell megadni, ugyan is a küldést korlátozza.

GMAIL -nél nem vagyok biztos, de ott azt hiszem beállításoknál külön engedni kell a fiókhoz.

2014. nov. 21. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
hűha, hát ezekből nem sok mindent fogtam fel :) gmail-es e-mail címem van, anno szolgáltató nem adott e-mail címet. Csak tetszett nekem az outlook-os levelezőprogram, gondoltam nem gmail-es vagy hotmail-es lennék, hanem outlook.com-os. Pl: mintamari@ outlook.hu
2014. nov. 21. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

outlook.hu -s címet itt tudsz regisztrálni: [link]

de az outlok programba, nem csak outlook -os címet lehet használni.

2014. nov. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!