Miért nem tudom megnézni a bejövő leveleimet (gmail), amikor jelzi hogy jött 6db is?
nem lehet, hogy vmi régebbi olvasatlan leveled van?
próbáld meg ezt: beérkező levelekre viszed az egeret, ott lesz egy lefelé mutató nyíl, rákatt majd kiválasztod, hogy olvasatlan üzenetek elöl.
Ha ez se jön be, próbáld meg más böngészővel/telefonnal.
igen,nekem is,de nagyon bosszantó....
Azért váltottam direkt freemailről gmailre,mert az biztonságosabb,megbizhatóbb,erre tessék.....
Fontos levelet várok hivatalból,és nem tudom megnézni.......
Remélem valaki tud valamit tanácsolni,és valahogy sikerül "megcsinálni"...
biztosan nem régi levél,mert naponta többször nézem mindig az emailjeim,tegnap 5db volt,már akkor sem tudtam megnézni,ma már 6db.
Azt megpróbáltam amit irtál,de nekem nincs is olyan hogy olvasatlan üzenetek.Telóról mindjárt megpróbálom.
drága,megbocsáss de ha ezt az elején megírod ,akkor nem is fárasztottuk volna magunkat,
-mert a gmailhu,az egy f.s,
én kérek elnézést.....hogy fárasztottátok magatokat...
Nekem semmi bajom nem volt eddig a gmail.hu-val.Miben más a .com?
Ha továbbra sem tudom megnyitni,csinálok egy .com-at.
nos engem nem fárasztottál, de miután az egyiket a világ egyik legnagyobb IT vállalata, a másikat meg.. nos gondolom vmi magyar kisvállalat üzemelteti, így elég meredek különbség van a két szolgáltatás minőségében.
gmail.hu-t nem ismerem, ezért abban segíteni nem tudok, még sose láttam a felületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!