Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha az egyetemi internetet...

Ha az egyetemi internetet használom torrentezésre, akkor le tudják nyomozni, hogy én vagyok az?

Figyelt kérdés

Speedtest 100Mb-et írt a le és feltöltésre egyaránt. Pont kellett vmi driver a laptophoz, ezért felmentem elkezdtem tölteni egy 250mb-et drivert ami 10mp alatt lejött, ekkor jött az ötlet h simán leszedhetnék egy filmet 1 perc alatt...

A suli kezdéskor viszont mondták, hogy a torrentezés tilos..

viszont 2 féle képpen lehet a netre csatlakozni:

wifi-n, ehhez le is kell tölteni vmit, meg mindenfélét beállítani, aztán egy személyreszabott jelszóval lehet rá csatlakozni, ekkor meg tuti le tudnák nyomozni, hogy ki az. Viszont némelyik teremben van kábel az asztaloknál, amit elég csak bedugni és már van net.

Így gondolom sehogy se tudnak lenyomozni, és nem hiszem hogy nagy gondot okozna, ha 1 percig töltenék. Nyilván azért van betiltva, mert ha mindenki töltene akkor nagyon belassulna.

2014. nov. 20. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne egyedi jelszavas cucc akkor is le tudnának (kábelesen is, semmit nem számít ez), sztem a valóságban senkit sem érdekel, hogy ki mit csinál amíg nem folyamatos a terhelés.
2014. nov. 20. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Az renden van, hogy le tudják nyomozni a gépet, de amíg nem tudják hogy kié addig semmire se mennek vele...

Am szerintem se érdekli őket meg nem hiszem h ellenőrzik, valószínűleg csak akkor néznének rá, ha folyamatos lenne a terhelés

2014. nov. 20. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, azt hogy le tudják nyomozni, kábelre pontosan kell érteni. (Akkor nyilván odamennek aztán tudják kié) Wifinél szintén, de ha még se lennének képesek erte (miért ne lennének?), akkor is lazán tilthatnák a mac címed és a kábel se segít onnantól.
2014. nov. 21. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:

És ha lenyomozzák?

MIt látnak?

PC343wxsf5677

kb ennyi.

2014. nov. 21. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Wat? Ezzel nem tudom mire akartál célozni (mert nem látom értelmét).

Ha hisztisek és komolyan veszik a szabályt akkor abszolút semmi akadálya kideríteni hogy ki torrentezik, főleg ha még wifire is egyedi jelszó van. Kábelt meg csak tudod hogy hova vezet b*szki :D

2014. nov. 21. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindent látnak a szerveren, azonnal elkapnak és letiltanak.
2014. nov. 21. 12:47
 7/8 A kérdező kommentje:
mivel nem akarom hogy vita alakuljon ki, képtelen leszek kockára tenni magam, és letölteni 1-2 filmet, hogy kiderüljön vajon mi fog történni
2014. nov. 21. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a játékszabály? Torrentezés tilos. Ezt akarod kijátszani, csakhogy nem lehet, mert úgyis elkapnak és letiltanak. Minek kockáztatni?
2014. nov. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!