Miért ilyen szar a youtube?
Figyelt kérdés
Mióta a google felvásárolta, évrő évre szarabb lesz. A frissítések amiknek javítani kéne, csak mégjobban elrontják. A flash player minden második videónál összeomlik, van hogy teljesen autómatikusan a legrosszabb minőségre állítja a videót. Ha megállítom a lejátszót, hogy addig bufferelje a videót, megáll a bufferelés, ha visszatekerem pár mp-el, újrabuffereli az egész videót. Ami vicces hogy a reklámokat meg gond nélkül lejátsza HD-ben2014. nov. 20. 19:14
1/8 Tengor válasza:
Te biztosan egy másik youtube-ot nézel, erre felénk nincsenek ilyen problémák.
2/8 anonim válasza:
Gyakran nézem a youtubeot. Nem tapasztaltam olyesmit, amióta frissítették annál jobb. A videofeltöltés is jobb lett. Idén egy alkalomra nem emlékszem, hogy a flash player összeomlott volna a youtubeon. Egyedül a video pufferelés amit tapasztaltam, hogy olyasmi ha nem is pont olyan lett mint ahogy írtad. Ha HD-re állítom akkor azt gond nélkül lejátsza, láttam már HD-nál nagyobb felbontású azaz 4k-s videót, azzal sem volt gond.
Nálad lesz valami gond.
3/8 A kérdező kommentje:
több ismerősömnél is szarakszik
2014. nov. 20. 20:32
5/8 anonim válasza:
Azt hiszem ki kell ábrándítsalak, de a géped kissé öregecske, és már nem bírja a terhelést.
HA nem IEXplorert használsz, akkor youtube ozásra használd azt, még egy darabig jó lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
1-2 éves a gépem szóval nem öreg és firefoxot használok
2014. nov. 21. 10:48
7/8 Tengor válasza:
Akkor talán csak tele lett szemetelve.
8/8 A kérdező kommentje:
többször újra lett rakva a gép, frissen újratelepítés után is előjöttek ezek a problémák
2014. nov. 21. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!