Ha rendelkezek pénzzel paypal számlán, de bankkártyával és ilyesmivel nem, akkor is tudok vásárolni a neten webáruházban?
Figyelt kérdés
az hogy milyen valutában van a pénz az számít?
ha váltani kell akkor gondolom drágább az adott árú nem? köszönöm
2014. nov. 18. 13:09
1/3 Tengor válasza:
Ha van rajta elegendő egyenleg, akkor nem kell, hogy bankkártya is legyen hozzákötve.
A váltást napi árfolyamon végzik a bankok. A váltás díjával drágul csak a dolog.
2/3 anonim válasza:
Szerintem tudsz, mivel én sem kötöttem össze a bankkártyámat a paypal számlámmal (mindig utaltam rá).
A valutát átváltja magától (elvileg kicsit drágábban az átlagnál). A paypal-on van egy asszem "currency converter" nevű eszköz, ahol meg tudod nézni, hogy az aktuális árfolyamon mennyi lenne az átváltás.
3/3 anonim válasza:
Hitelkártyával is lehet összekötni,nem csak bankszámlával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!