Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van tele a youtube...

Miért van tele a youtube hirdetéssel 2 videó közt?

Figyelt kérdés

Egész eddig csak néha fordult elő, hogy berakott hirdetés videót, most ha berakok 1 listát, minden videó közé bevág egy jó fél perces reklám videót és nem értem miért csinálja.

Ugyan úgy be vagyok jelentkezve, mint eddig, de egyenesen a képembe tolja ezrével.

Nem lehet ezt kikapcsolni valahol?

2014. nov. 18. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A videót közzétevő dönti el, hogy bekapcsolja-e a reklámot.

Mivel minden pénzbe kerül, elkészíteni egy videót, foglalkozni vele stb. és hogy későbbiekben is tudjon videót csinálni, sőt van aki ebből él, ezért kénytelen reklámbevételből fedezni a videókészítését.

Ahhoz hogy videókat tudjanak nézni az emberek, azt valakinek ki kell fizetni. Erre való a reklám. A hirdetők fizetik ki azt, ami nem kevés pénzbe kerül, a szerverek villanyszámlája, a folyamatod hdd bővítés, karbantartás, stb. stb.

2014. nov. 18. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
én értem ezt, de eddig ugyan annál a csatornánál, lejátszási listánál 10 számonként volt 1 reklám, most meg minden szám után. Egyik napról a másikra. Engem nem a reklám zavar, hanem annak a brutális megszaporodása.
2014. nov. 18. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Függhet a listától is. Publikus lista, vagy saját magadnak raktad össze? Fél perces átugorhatatlan reklámok vannak közte, vagy átugorhatóak.

Az én tippem az, hogy a Youtube Music Key publikálása miatt az azon kívül zajló zenehallgatást "büntetik" picit több reklámmal.

2014. nov. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!